In Memoriam

In memoriam

Vandaag, dinsdag 29 oktober 2019, bereikte ons het bericht dat ons lid Ron op veel te jonge leeftijd de strijd gestaakt heeft tegen zijn ziekte.

Ron kwam bij LGZ medio 2012 om wat aan zijn conditie te gaan doen. Daar stond hij dan in zijn rode karate trainingspak bij de eerste training.

In de begin periode had Ron moeite om mee te komen met de groep, maar we namen hem op sleeptouw en zo zagen we Ron overgaan van gedeeltelijk wandelen tijdens een training tot het volledig meedoen met de trainingen.

In 2016 maakte Ron veel progressie en dat was dan ook het jaar van Ron, hij liep met veel plezier en leek te genieten van de sfeer tijdens de 10 km in Ede en de 15 km Bruggenloop in Rotterdam. Hiervoor kreeg Ron tijdens de nieuwjaarsreceptie van 2017 dan ook de LGZ wisselbokaal voor zijn sportieve prestaties van 2016. Ron heeft ooit aangeven ook de Rotterdam Marathon te willen gaan doen, maar helaas is hem dat niet meer gegeven. Zijn ziekte zette daar rigoureus een dikke streep doorheen.

Zoals Ron de laatste maanden omging met zijn ziekte en nog genoot van de tijd die hem gegeven werd, verdiend niets anders dan respect en bewondering. Ron was een bijzonder lid van onze club en wij zullen zijn aanwezigheid dan ook gaan missen.

Als LGZ zullen wij op gepaste wijze zaterdag afscheid nemen van Ron door hem op zijn laatste meters naar het crematorium te begeleiden.

Wij wensen zijn familie en vrienden heel veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.