Mooi bedrag bij elkaar gelopen voor Hospice De Liefde

Op zaterdag 22 juni om 16.00 uur was het zover: de 24 uurs estafetteloop van Loopgroep Zuid ging van start. Renata beet het spits af. Het aanwezige publiek zong haar voor haar 50e verjaardag toe. Na een ronde van 6 km nam de volgende loper het over – en dat zo’n 42 ronden. In totaal zullen we 270 km lopen!  


Op deze (bijna) langste dag van het jaar waren de weersomstandigheden goed: voor het eerst sinds lange tijd was het zonnig, windstil en warm. Aan het Havenspoorpad was een mooi versierde start/finish gemaakt – met ballonboog. De gehele 24 uur waren leden van de vereniging om een praatje te maken en om nog een paar sponsoren te vinden. Want het doel was duidelijk: zoveel mogelijk geld ophalen voor Hospice De Liefde uit Rotterdam Zuid, gerund door zo’n 120 vrijwilligers. 



Ook in de nachtelijke uren werd er gelopen. Terwijl Rotterdam lag te slapen maakten onze lopers hun ronden en zagen ze de zon weer opkomen. 


Zondagmiddag om exact 16.00 uur finishten alle leden van Loopgroep Zuid bij Hospice De Liefde en werden hier hartelijk onthaald. Toen was daar een belangrijk moment: de onthulling van het opgehaalde bedrag. De afgelopen weken waren de leden hard bezig geweest met het vinden van sponsoren. Familie, vrienden, collega’s iedereen werd benaderd. Dit leverde een bedrag op van € 3085,65! We zijn enorm trots dat een klein cluppie uit Zuid zoiets voor elkaar kan krijgen.